Luxury Villa Prova*****

Luxury Villa Prova*****

Na otoku Krku, s otvorenim pogledom na plavetnilo kvarnerskog zaljeva, na samo nekoliko koraka od neodoljive, prirodno formirane šljunčane uvale Rova, nalaze se luksuzne Ville Prova. Mediteranske vile sa pratećim sadržajima, jamče ugodu i neupitno zadovoljstvo gosta te stvaraju savršen komfor čak i najzahtjevnijima. Sve u cilju da novo iskustvo idiličnog odmora, jednostavno  podrazumjeva neutaživu želju za povratkom...
 
Sama vizija, spoj je čistih suprotnosti. Korpulentne, a  minimalističke;  luksuzne, a pristupačne; vezane u nizu, a ipak svaka vila čini zasebnu, intimnu cjelinu.
 
Villa 6 + 2, 150 m2: 3 spavaće sobe, svaka soba sa zasebnom kupaonicom, galerija sa ležajem za 2 osobe, kupaonica, kuhinja s natkrivenom bar terasom, blagavaonica i dnevna soba s lounge terasom i izlazom na  bazen sa slanom vodom.

Pripadajuća okućnica ima prekrasan vrt bogatog mediteranskog raslinja i maslina.
Podzemna etaža, oaza je za odmor i opuštanje ili pak zajedničko druženje i nova poznanstva. Zatvoreni bazen s masažnim elementima i protustrujnima plivanjem, soba za vježbanje...
Baš poput prove broda čiji smjer uvijek pokazuje putanju kretnje prema naprijed, takva je vizura i misija ovih mediteranskih vila.

Do hotela "Malin" i centra mjesta Villa je udaljena ugodnih 15 minuta šetnje uz more ili tek 2 minute vožnje automobilom.
Gosti Ville Prova mogu uz doplatu koristiti usluge doručka sa buffet stola u hotelu "Malin".
Za sve one koji žele komfor i luksuz, a istovremeno hotelski servis, Villa Prova je siguran izbor.
Recepcija hotela "Malin" na usluzi je svakodnevno od 0 – 24.

Smještaj možete rezervirati:
• slanjem upita za rezervaciju
• kontaktiranjem službe prodaje na +385 51 850 204 ili 298 605

Dobro nam došli!